Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ κάθισε το απόγευμα της Δευτέρας η Τζένη Θεωνά. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στα νέα της επαγγελματικά βήματα, την σχέση με τον γιο και τον σύζυγό της ενώ αναφέρθηκε και στην εποχή που αυτομαστιγωνόταν συναισθηματικά.

«Δεν ακολούθησα το σύνδρομο του καλού μαθητή και στην υπόλοιπη ζωή μου. Νομίζω ότι δεν έχω τέτοιο drive, δεν είμαι πάρα πολύ φιλόδοξη. Είμαι στον βαθμό που αναλογεί σε αυτή τη δουλειά αλλά μεγαλώνοντας αισθάνομαι πιο ταπεινή, πιο ήρεμη. Δεν έχω αίσθηση θριάμβου, ότι θα βγω και θα καταχειροκροτηθώ στο Hollywood», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

«Πάσχιζα πολλά χρόνια που έλεγα: “ντροπή σου, θα σε καταλάβουν, θα σε πετάξει έξω ο χώρος”. Έχω περάσει το δικό μου προσωπικό αυτομαστίγωμα, όπως όλοι, αλλά έχω επιβιώσει. Η φωνή μέσα στο κεφάλι μου μού έλεγε: δεν είσαι καλή», εξομολογήθηκε αμέσως μετά η Τζένη Θεωνά.

«Είμαι σε πολύ καλό σημείο, νιώθω πολύ καλά για πολλά πράγματα, σε αντίθεση με δύο χρόνια πριν, που ήταν ο Αρίωνας μικρός, είχαν γίνει πολλές αλλαγές και είχα ζοριστεί πάρα πολύ. Εκείνη ήταν πολύ δύσκολη χρονιά, ήταν πραγματικά ένα βάσανο. Αισθανόμουν σε όλα κακή. Τώρα νιώθω πιο ώριμη και ήσυχη από ποτέ», παραδέχθηκε στην κάμερα της ΕΡΤ η Τζένη Θεωνά.