Το Byron College- the British International School in Athens, προσφέρει καλοκαιρινά τμήματα σχεδιασμένα για παιδιά ηλικίας 4-12 ετών.

Όλες οι δραστηριότητες είναι στην Αγγλική γλώσσα και τα παιδιά εντάσσονται σε τμήματα ανάλογα με την ηλικία τους.

Το Byron College είναι ένα διεθνές σχολείο, βασισμένο στο Βρετανικό εκπαιδευτικό πρότυπο που λειτουργεί με την άδεια του ελληνικού αλλά και του βρετανικού Υπουργείου Παιδείας (DeF Ref. No 6337) με μαθητές από 40 και πλέον χώρες του κόσμου.

Ο στόχος των θερινών τμημάτων, που είναι ανοιχτά για όλα τα παιδιά, είναι να προσφέρει εποικοδομητικά εκπαιδευτικά ερεθίσματα μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιλεγμένων εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων σχεδιασμένες για παιδιά, στην Αγγλική γλώσσα.

Το πρόγραμμα προσφέρεται από το διδακτικό προσωπικό του Byron College, όλοι έμπειροι επαγγελματίες εκπαιδευτικοί, με την εμπειρία του Βρετανικού εκπαιδευτικού συστήματος στην ανάπτυξη των γλωσσικών, μαθηματικών, κοινωνικών και πρακτικών δεξιοτήτων που παρέχονται στα παιδιά σε ένα ήρεμο, ασφαλές και ξένοιαστο περιβάλλον.

Μέσα από το τα θερινά προγράμματα του Byron college καλύπτεται μια μεγάλη γκάμα βιωματικών εκπαιδευτικών εμπειριών και δραστηριοτήτων που ενθαρρύνουν την περιέργεια, τη δημιουργική έκφραση, τη φαντασία, εξασφαλίζοντας υψηλό ενδιαφέρον και συμμετοχικότητα παράλληλα με την εξάσκηση της γλώσσας.

Έτσι, τα παιδιά μαθαίνουν σε ένα χαρούμενο περιβάλλον γεμάτο ερεθίσματα μέσα αλλά κι έξω από το σχολείο, με δραστηριότητες όπως:

– Αγγλική γλώσσα

– Κολύμπι

– Yoga για Παιδιά

– Μουσική & Χορός

– Μαγειρική

– Κηπουρική

– Χειροτεχνίες & Κατασκευές

– Computer (ICT)

– Εκπαιδευτικές Επισκέψεις

– Βόλτες στη Φύση

Πότε και Πού

Byron College -The British International School in Athens, Φιλολάου 7, Γέρακας Αττικής

Περίοδοι Θερινών Προγραμμάτων: από 22/6/15 έως -10/7/2015

Ώρες: 9:00-16:00.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης των παιδιού στις 8:00πμ κατόπιν ειδικής συνεννόησης, ενώ για τα παιδιά ηλικίας 4 – 6 ετών υπάρχει και η επιλογή της μισής ημέρας

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ: http://bit.ly/1GinMix

Για τηλεφωνικές κρατήσεις επικοινωνήστε με την Ms A. Sandis στο τηλ. 210 6047722-5