Σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο Stelios Foundation Conference Hall στην Πλάκα, στελέχη του BCA College παρουσίασαν το πρόγραμμα Yacht Chef Certificate. Η εκδήλωση σηματοδότησε την τρίτη συνεχόμενη χρονιά στήριξης του προγράμματος από το Stelios Philanthropic Foundation.

Ο CEO του BCA College κος Χάρης Δασκαλάκης και η Γενική Διευθύντρια του BCA College Δρ Χριστίνα Κωνσταντινίδου χαιρέτησαν τους παρευρισκόμενους και τόνισαν τη σημασία της εκπαίδευσης και της στήριξης των νέων επαγγελματιών στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες εισηγητές του προγράμματος έδωσαν τη δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να θέσουν ερωτήσεις σχετικά με το πρόγραμμα. Μέσα από τις υποτροφίες Λουκάς Χατζηιωάννου, το ίδρυμα και το κολλέγιο συνεργάζονται από το 2022 για την παροχή εξειδικευμένης εκπαίδευσης σε μελλοντικούς Chefs που επιθυμούν να κάνουν καριέρα στα Superyachts. 

Το πρόγραμμα Yacht Chef του BCA College προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία σε επαγγελματίες και μη να αποκτήσουν πολύτιμες δεξιότητες και εμπειρία. Η εκπαίδευση διαρκεί έξι μήνες και περιλαμβάνει πρακτικά μαθήματα στο Yacht Klelia 1, το πρώτο σκάφος του Λουκά Χατζηιωάννου, και στις εγκαταστάσεις του BCA College στην Αθήνα. Μετά την εκπαίδευση, οι σπουδαστές θα πραγματοποιήσουν τρίμηνη πρακτική άσκηση σε yacht ή σε ελληνικό ξενοδοχείο.

Το Stelios Philanthropic Foundation προσέφερε δέκα πλήρεις υποτροφίες συνολικής αξίας 65.000 ευρώ και επιπλέον 1.000 ευρώ για την έναρξη της νέας καριέρας κάθε υποτρόφου. Παράλληλα, το BCA College ανακοίνωσε δέκα μερικές υποτροφίες που καλύπτουν το 50% των διδάκτρων, δίνοντας τη δυνατότητα σε περισσότερους νέους να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.

Η εκδήλωση ανέδειξε τη δέσμευση του Stelios Philanthropic Foundation και του BCA College στην υποστήριξη των νέων και στην προώθηση της εκπαίδευσης. Μέχρι σήμερα, το ίδρυμα έχει προσφέρει πάνω από 3.4 εκατ. ευρώ σε υποτροφίες για το LSE και 1.6 εκατ. ευρώ για το BAYES Business School, ενώ συνεχίζει να ενισχύει την εκπαίδευση μέσω σημαντικών πρωτοβουλιών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Yacht Chef και τις υποτροφίες εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στον παρακάτω σύνδεσμο: 

bca.edu.gr/executive-education/yacht-chef-certificate/