Λήγει στις 4 Μαΐου η προθεσμία εγγραφής με μειωμένη τιμή στο Writing and Storytelling Masterclass, που θα διεξαχθεί στην Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη Dody Tsiantar, επίκουρη καθηγήτρια στο Columbia University Graduate School of Journalism και το City University of New York Graduate School of Journalism και ενεργό δημοσιογράφο που συνεργάζεται με ΜΜΕ όπως το Time, η Washington Post, το Fortune, το Newsweek, και το CNN/Money, για ένα μοναδικό, εντατικό πρόγραμμα αφήγησης και δημοσιογραφικής γραφής.

Το Writing and Storytelling Masterclass διεξάγεται 13-15 Ιουλίου 2015, στην Αγγλική γλώσσα και αποτελεί μοναδική ευκαιρία συμμετοχής σε ένα επαγγελματικό πρόγραμμα αφήγησης και δημοσιογραφικής γραφής υψηλών αμερικανικών προτύπων, με κόστος πολύ χαμηλότερο από ό,τι αν οι συμμετέχοντες ταξίδευαν στην Αμερική για να το παρακολουθήσουν. Οι διαθέσιμες θέσεις είναι περιορισμένες, ενώ εγγραφές γίνονται έως την 1η Ιουνίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν καλώντας τα τηλ. 2103680006 και 2103680056, ή να στείλουν μήνυμα στη διεύθυνση: [email protected]