Η Μις Αργεντινή Mariana Varela και η Μις Πουέρτο Ρίκο Fabiola Valentin ανακοίνωσαν τον γάμο έκπληξή τους μέσω Instagram, έχοντας κρατήσει κρυφή τη σχέση τους επί δύο χρόνια. Τώρα όλοι φαίνεται πως θέλουν να μάθουν λεπτομέρειες για την ιστορία αγάπης τους.

Η 26χρονη Μαριάνα και η 22χρονη Φαμπιόλα γνωρίστηκαν το 2020 στη διάρκεια του διαγωνισμού Miss Grand International και έφτασαν και οι δύο στην κορυφαία 10άδα. Και φαίνεται πως όλα ξεκίνησαν ενώ οι δυο καλλονές μάχονταν για το στέμμα, εκπροσωπώντας τις χώρες τους στον διαγωνισμό.

Η ανακοίνωση του γάμου έγινε μέσω ενός κλιπ 30 δευτερολέπτων στο Instagram. Συχνά αναρτούσαν κοινές φωτογραφίες τους, λέγοντας πως είναι απλώς φίλες.

Η Μαριάνα, από το Μπουένος Άιρες, έχει 138.000 followers στη σελίδα της στο Instagram, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς, ενώ έχει κερδίσει τους τίτλους Miss Universe Argentina το 2019 και Miss Grand Argentina τον επόμενο χρόνο.

Στον διαγωνισμό 2020 Miss Grand International – όπου οι δυο τους ένιωσαν για πρώτη φορά έλξη – η Μαριάνα είχε βρεθεί στη 10άδα μαζί με την αγαπημένη της Φαμπιόλα.

Οι δυο τους έχουν παρόμοιες ιστορίες. Το 2020, η Φαμπιόλα κέρδισε τον τίτλο Miss Grand Puerto Rico. Σύμφωνα με τη Daily Mail, ερωτεύτηκαν στη διάρκεια του διαγωνισμού ομορφιάς όπου συμμετείχαν και η δύο και μάλιστα στη διάρκεια του τελευταίου σόου. Σε αυτό, οι διαγωνιζόμενες επιδεικνύουν τα μοναδικά τους ταλέντα, χορεύουν, δίνουν μια ομιλία ή κάτι άλλο που επιλέγουν.