Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου τόνισε ότι μπορεί να μην μαθευτεί ποτέ ό,τι έγινε στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα, ενώ χαρακτήρισε ως «μαγκάκι» την κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Αυτή τη στιγμή θα σας έλεγα ότι ίσως να μη μάθουμε ποτέ τί ακριβώς συνέβη με αυτή την υπόθεση», είπε χαρακτηριστικά ο Όθωνας Παπαδόπουλος που μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Status 107.7.

Παράλληλα, είπε για την 33χρονη, ότι «δεν υπάρχει στοιχείο για να την βάλεις στο τοίχο» και πως «όλα όσα μου έχει πει για την υπόθεση φαίνεται να είναι αληθινά. Δεν προκύπτει μέχρι στιγμής κάποιο ψεμα».

Η απάντηση για τα ανατριχιαστικά SMS

Μεταξύ άλλων, ο κ.Παπαδόπουλος τοποθετήθηκε για τα ανατριχιαστικά SMS που αντάλλαξαν μεταξύ τους η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης, σημειώνοντας ότι «αυτό έχει ειπωθεί σύμφωνα με την εντολέα μου στο πλαίσιο των υποψιών που είχε ο Δασκαλάκης ότι υπήρχε κίνδυνος να κάνει κακό στον εαυτό της».

«Τα μηνύματα περιγράφουν περισσότερο σκέψεις και συναισθήματα παρά γεγονότα που μπορούν να αξιοποιηθούν δικαστικά. Μετά και την περίοδο της καραντίνας που επιδείνωσε τις ενδοοικογενειακές σχέσεις, είναι μέσα στα πλαίσια νομίζω αυτοί οι διάλογοι», πρόσθεσε στη συνέχεια.