Ένα συγκινητικό μήνυμα, μέσω Facebook, έστειλε ο γιος του Νίκου Τεμπονέρα, Διονύσης, στη Μάγδα Φύσσα, με αφορμή την αποφυλάκιση του πυρηνάρχη της Νίκαιας, Γιώργου Πατέλη. Έχοντας μεγαλώσει χωρίς τον πατέρα του, που δολοφονήθηκε, ο Διονύσης Τεμπονέρας λέει στη μητέρα του Παύλου Φύσσα ότι τη νιώθει.

«Ξέρω ότι, ο πόνος είναι αβάσταχτος και θα γίνει χειρότερος […] Γίνατε φάρος και οδηγός, κρίκος μια αλυσίδας, που στην άλλη άκρη, οδηγεί με σιγουριά, σε ένα δικαιότερο και καλύτερο κόσμο […] Ο Παύλος δεν έμεινε εκεί, για τους φίλους του. Έμεινε εκεί για όλους μας. Δεν θα τους χαρίσουμε ούτε μια σπιθαμή δημοκρατίας» γράφει.

Διαβάστε ολόκληρη τη δημοσίευση:

Ξέρω πως νοιώθεις. Θες να πάρεις μια πέτρα και να την πετάξεις πάνω του, με όλη σου τη δύναμη. Να φτύσεις, όσο πιο…

Posted by Dionisis Temponeras on Monday, October 18, 2021

Υπενθυμίζουμε ότι είναι ανοικτό το ενδεχόμενο αναίρεσης της απόφασης για αποφυλάκιση, με όρους, του πυρηνάρχη Νίκαιας της Χρυσής Αυγής Γιώργου Πατέλη μετά την κίνηση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλειώτα να μελετήσει τη σχετική κρίση του Πενταμελούς Εφετείου της Αθήνας. Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε την απόφαση του δικαστηρίου προκειμένου να μελετήσει αν θα πρέπει να ασκηθεί αναίρεση.