Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Μπολόνια πραγματοποίησε το αεροπλάνο της εταιρείας TNT, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρει δέμα-βόμβα με αποδέκτη το Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Το αεροπλάνο είχε προορισμό το Παρίσι. Αυτή την ώρα ερευνάται από τις Αρχές.

Ύστερα από όσα έχουν διαδραματιστεί τις τελευταίες ώρες, δόθηκε εντολή σε όλες τις εταιρείες κούριερ να ελέγξουν όλα τα δέματα με ύποπτους παραλήπτες (αρχηγούς κρατών κλπ).

Ο αποστολέας του δέματος προς τον Μπερλουσκόνι «ήταν» ο Γραμματέας Κοινοβουλευτικής ομάδας Ανδρέας Λυκουρέτζος. Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Λυκουρέντζο, ο οποίος αρνήθηκε ότι είχε στείλει δέμα με αποδέκτη το Σίλβιο Μπερλουσκόνι, οι αρχές ειδοποίησαν τον πιλότο ο οποίος και προσγείωσε το εμπορευματικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Μπολόνια στην Ιταλία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για την αποστολή των δεμάτων-βομβών έχουν χρησιμοποιηθεί υποκαταστήματα των εταιρειών κούριερ, στο Παγκράτι, το Μαρούσι, τη Νέα Ιωνία, το Σταθμό Λαρίσης και τον Πειραιά.