Ημερίδα με θέμα τις «Προοπτικές ανάπτυξης του Yachting στη χώρα μας και απασχόλησης για νέους ανθρώπους» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 26 Φεβρουαρίου, στο κεντρικό κτίριο του New York College (Λ. Αμαλίας 38).

Την ημερίδα παρακολούθησαν φοιτητές και απόφοιτοι του τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του New York College καθώς και σπουδαστές της ΑΕΝ Ασπροπύργου και του Ναυτιλιακού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Η παραπάνω εκδήλωση αποτελεί την έναρξη μιας ευρύτερης συνεργασίας τού New York College και της Ενώσεως Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού με επίκεντρο την εξειδικευμένη εκπαίδευση στο Yachting και τις προοπτικές απασχόλησης στον κλάδο.

Στην ημερίδα μίλησαν ο κος Αντώνιος Στελλιάτος, πρόεδρος Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού, ο Capr. Γεώργιος Παρίσης [MSc] αναπληρωτής Γραμματέας Πανελλήνιας Ενώσεως Αξιωματικών Επαγγελματικών και Ιδιωτικών Σκαφών Αναψυχής, ο κος Σωτήρης Κωνσταντάκης, fleet manager Cape 4 Yachting και ο κος Χρήστος Τουρκολιάς, ακαδημαϊκός διευθυντής Istion Yaching.