Ομολογεί πως βίασε και πέταξε στο πηγάδι την 11χρονη Ρένι από το Ελαιοχώρι της Αρκαδίας, ισχυρίζεται ωστόσο ότι άλλοι τον ανάγκασαν να προβεί σε αυτές τις πράξεις, απειλώντας τον με όπλο!

O Τζιάνι Μερκάι, δράστης της στυγερής δολοφονίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο τον περασμένο Αύγουστο, επανέρχεται στο προσκήνιο σοκάροντας γι’ ακόμη μια φορά, αυτή τη φορά όχι με τις πράξεις, αλλά με τους ισχυρισμούς του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Espresso της Κυριακής», ο δράστης δίνει τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν την Κυριακή 22 Αυγούστου, σε μία προσπάθεια να ελαφρύνει τη θέση του και το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει.

«Εκείνο το βράδυ, δύο άνδρες, ένας που είναι από το χωριό και τον γνωρίζω και ένας άλλος που μου είναι άγνωστος, πήραν τη Ρένι και εμένα, μας έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και μας απομάκρυναν από το χωριό. Οι διαθέσεις τους ήταν άγριες και δεν μπορούσα να βγάλω μιλιά, ενώ η μικρή δίπλα μου έτρεμε σαν το ψάρι και έκλαιγε ζητώντας να πάει στο σπίτι της. Με ρωτούσε “πού μας πάνε;” αλλά εγώ δεν ήξερα τι να της απαντήσω. Κάποια στιγμή οι δύο άντρες με ανάγκασαν να βιάσω το παιδί και στη συνέχεια με διέταξαν να το ρίξω σε ένα πηγάδι, σε αγροτική περιοχή έξω από το Ελαιοχώρι. Η μικρή ήταν ζωντανή και εκλιπαρούσε με δάκρυα και ουρλιαχτά να μην τη ρίξω μέσα. Όμως, δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς, γιατί οι άλλοι δύο απειλούσαν ότι θα με καθαρίσουν και μετά θα πάνε να βρουν τον γιο μου για να τον σκοτώσουν», δηλώνει ο βιαστής και παιδοκτόνος.

«Αφήσαμε τη μικρή και φύγαμε. Γύρισα στο χωριό. Όλοι οι κάτοικοι προσπαθούσαν απεγνωσμένα να τη βρουν. Το ίδιο έκανα κι εγώ, για να μην προδοθώ, για να μην καταλάβουν οι άλλοι το παραμικρό», προσθέτει, χωρίς να ξεκαθαρίζει ωστόσο γιατί δεν είχε αναφέρει τίποτε ως τώρα στην αστυνομία…