Ψάχνετε για δουλειά ή αναζητάτε προσωπικό για την επιχείρησή σας εύκολα και αξιόπιστα;

Το MyJobNow είναι μια εφαρμογή εύρεσης προσωπικού για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της εστίασης, της λιανικής, του τουρισμού και των logistics.

Η εφαρμογή ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Μάιο του 2018 και έκτοτε πάνω από 157.000 άνθρωποι την έχουν χρησιμοποιήσει για να βρουν εργασία σε παραπάνω από 20 ειδικότητες.

Οι υποψήφιοι κάνουν αιτήσεις σε εταιρείες με βάση τα ενδιαφέροντα τους, την τοποθεσία τους και την σεζόν. Οι εργοδότες, αξιολογούν τις αιτήσεις μέσα από την εφαρμογή και επικοινωνούν μόνο με υποψηφίους που επιθυμούν.

Η εφαρμογή του MyJobNow είναι πολύ απλή στη χρήση της. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης μπαίνει στην εφαρμογή και απαντώντας σε εύκολες ερωτήσεις καταχωρεί τόσο το μαγαζί του, όσο και τις θέσεις για τις οποίες χρειάζεται προσωπικό.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σήμερα με την ομάδα του MyJobNow για να σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο προσωπικό για την επιχείρησή σας.

Ο υποψήφιος εργαζόμενος, ανοίγοντας την εφαρμογή για πρώτη φορά επιλέγει ποιες ειδικότητες τον ενδιαφέρουν από μια λίστα και στη συνέχεια συμπληρώνει το προφίλ του με φωτογραφία ή βίντεο, την εμπειρία του και άλλες σχετικές πληροφορίες.

Το MyJobNow χρησιμοποιεί έναν έξυπνο αλγόριθμο για να επιλέξει και να παρουσιάσει τις ευκαιρίες εργασίας που ταιριάζουν στον υποψήφιο με κριτήρια απόστασης και ικανοτήτων.

Για τις δουλειές που επιλέγει ο υποψήφιος πατώντας ένα κουμπί, το προφίλ του εμφανίζεται στον εργοδότη, ο οποίος μέσα σε 48 ώρες αποφασίζει αν θέλει να καλέσει τον υποψήφιο για συνέντευξη.

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του MyJobNow πάνω από 16.000 επιχειρήσεις έχουν εμπιστευτεί την εφαρμογή για να βρουν προσωπικό, αναρτώντας 22.000+ αγγελίες εργασίας που έλαβαν 931.000+ αιτήσεις από τους χρήστες της εφαρμογής.

Επίσης, η ομάδα του MyJobNow κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Velocity.Partners και του VentureFriends, τα οποία επένδυσαν 910.000 ευρώ συνολικά.

Στους συνδέσμους που ακολουθούν μπορείτε να δείτε διαφημιστικά βίντεο για την εφαρμογή: