Εξοικονομείστε νερό, χρόνο και χρήματα χρησιμοποιώντας ένα μηχάνημα υψηλής πίεσης Kärcher.

Γιατί θα πρέπει να καθαρίζουμε με υψηλή πίεση;

Όσοι έχουν κήπο στο σπίτι και έχουν καθαρίσει τις βρώμικες λιθόστρωτες επιφάνειες με το απλό λάστιχο νερού γνωρίζουν πολύ καλά τα όρια της καθαριστικής δύναμης ενός κοινού λάστιχου νερού. Αλλά και όσοι αγαπούν να πλένουν μόνοι τους τα αυτοκίνητά τους, γνωρίζουν ότι με ένα απλό λάστιχο νερού δε μπορούν να επιτύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αντιθέτως, η καθαριστική δύναμη ενός μηχανήματος υψηλής πίεσης είναι πολύ μεγαλύτερη. Τα μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης της Kärcher καταναλώνουν κατά 80% λιγότερο νερό σε σύγκριση με το συνηθισμένο λάστιχο νερού. Ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι τα πλυστικά μας μηχανήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με νερό που έχει συλλεχθεί σε δεξαμενή ή βαρέλι π.χ. βρόχινο νερό.

Τα αποδοτικά μηχανήματα εξοικονομούν ηλεκτρική ενέργεια, νερό και χρόνο, οπότε έχουν μικρότερη επίπτωση στο περιβάλλον.

Η νέα σειρά X-range: Τα πράσινα πλυστικά μηχανήματα
Τα πρώτα υδρόψυκτα πλυστικά στον κόσμο μόνο από την Kärcher. Χάρη στον υδρόψυκτο κινητήρα τους αυξάνεται σημαντικά η διάρκεια ζωής των μηχανημάτων ενώ μειώνεται κατά 50% η κατανάλωση νερού και ενέργειας. Πραγματικά αποτελέσματα καθαρισμού σε λιγότερο χρόνο και με μεγάλη εξοικονόμηση νερού, πιστοποιημένα από το φημισμένο και ανεξάρτητο ίδρυμα Fraunhofer Institut.



 

Τι μπορείτε να καθαρίσετε με ένα μηχάνημα υψηλής πίεσης;

Τα πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης είναι πρακτικοί βοηθοί για τις οικιακές εργασίες: Απλά συνδέστε το μηχάνημα στο νερό, βάλτε το στην πρίζα, ανοίξτε και καθαρίστε ευχάριστα.


Με το σωστό συνδυασμό μηχανήματος και εξαρτημάτων, ακόμη και οι πλέον επίμονοι ρύποι δεν έχουν καμία ελπίδα. Η σειρά ειδικών εξαρτημάτων και χημικών της εταιρείας μας, παρέχει πάντοντε τη σωστή λύση – για κάθε χρήση: υδραμμοβολή για την απομάκρυνση σκουριάς, καθαρισμός βουλωμένων σωλήνων – αποχετεύσεων, βεράντας, εξωτερικών τοίχων και σκαλοπατιών, και πολλές άλλες χρήσεις που θα ανακαλύψετε μόνοι σας.

Βρείτε περισσότερες συμβουλές καθαρισμού από την Karcher

  Karcher Greece

  Karcher Greece

  www.karcher.gr

Online shop