Πλησιάζουν οι πιο μαγικές ημέρες της χρονιάς και το εμπορικό κέντρο AVENUE βάζει τα γιορτινά του και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους που αρνούνται να μεγαλώσουν να διασκεδάσουν στους χώρους του από 3 έως 31 Δεκεμβρίου.

Με βασικούς οικοδεσπότες τους Τομ και Τζέρυ, τους αγαπημένους cartoon ήρωες που έχουν μοιραστεί μοναδικές στιγμές γέλιου με πολλές γενιές και έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το AVENUE αποτελεί σημείο αναφοράς για τα φετινά Χριστούγεννα και μια απαραίτητη προσθήκη στην ατζέντα των ημερών για όλες τις ηλικίες.

Εκτός από το διάσημο δίδυμο Τομ και Τζέρυ, που θα εμφανίζεται ολοζώντανο, στους χώρους του AVENUE, του κατεξοχήν οικογενειακού εμπορικού κέντρου, θα λάβουν χώρα διάφορες δραστηριότητες και πολλές εκπλήξεις με στόχο να μετατραπούν τα απαραίτητα ψώνια σε μια αξέχαστη ψυχαγωγική εμπειρία.

Σε ένα υπέροχο, Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι, σαν πραγματικό σπιτικό, καθημερινά θα πραγματοποιούνται μοναδικές δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους του AVENUE. Και όχι μόνο εκεί…

Στη Χριστουγεννιάτικη «μικρή πλατεία» θα φωτογραφίζονται στο έλκηθρο του Τομ & Τζέρυ, θα παίζουν στην «ποντικοφωλιά» και θα ψάχνουν «τυράκια».

Και όσο οι μικροί διασκεδάζουν, οι μεγάλοι ξεχνιούνται στις στολισμένες βιτρίνες των καταστημάτων του AVENUE και διαλέγουν δώρα όμορφα και προσιτά για τους αγαπημένους τους αλλά και για τους ίδιους, χωρίς άγχος, καθώς το parking είναι πάντα δωρεάν.

Και φυσικά καφές, ροφήματα και ιδιαίτερες γεύσεις στα καφέ και εστιατόρια του AVENUE, θα κάνουν την επίσκεψη στο Εμπορικό Κέντρο μια υπέροχη εμπειρία.

Υπενθυμίζεται ότι το εμπορικό κέντρο AVENUE, ακολουθώντας και αυτά τα Χριστούγεννα το τρίπτυχο «προσιτές αγορές-ψυχαγωγία-αρωγή στο συνάνθρωπο», πέρα από τις διασκεδαστικές δραστηριότητες, έχει αποφασίσει να παρέχει φιλοξενία σε διάφορους ΜΚΟ ξεκινώντας αυτόν το Δεκέμβριο με ένα μεγάλο bazaar με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Και τέλος μια σημαντική μουσική προσφορά από το Δημοτικό Ωδείο του Δήμου Αμαρουσίου στις 21 Δεκεμβρίου για Jazz – Rock Χριστούγεννα!

Γιατί τα Χριστούγεννα στο AVENUE εκτός από όμορφα είναι και ανθρώπινα…

Μια ώρα AVENUE τη μέρα για εορταστικό αέρα!!! AVENUE Η πιο ωραία ώρα της ημέρας.

Εμπορικό Κέντρο AVENUE. Λεωφ. Κηφισίας 41-47, Μαρούσι.
Τηλ. 210 6100901 www.avenuemall.gr http://www.facebook.com/Avenue.Mall.Athens