Ηρεμία επικρατεί αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη, καθώς ολοκληρώθηκαν οι πορείες συνδικάτων και οργανώσεων. Οι πορείες ήταν ειρηνικές, ενώ υπήρξε μεγάλη προσέλευση κόσμου.

   Λίγο πριν από τις 7.30 το βράδυ ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση, που διοργάνωσε η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, κ.α. συνδικαλιστικοί φορείς και στη συνέχεια οι διαδηλωτές συγκρότησαν πορεία, κατά μήκος της οδού Εγνατία, με κατεύθυνση προς το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.

Στην κεφαλή της πορείας τέθηκε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ενώ συμμετείχαν μεταξύ άλλων, αντιπροσωπεία των σωμάτων ασφαλείας, εργαζόμενοι στα ΕΛ.ΤΑ., συνταξιούχοι, κ.α.

   Την ίδια ώρα η γγ της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, τέθηκε επικεφαλής της πορείας του ΠΑΜΕ, που ξεκίνησε από την πλατεία Αριστοτέλους, με κατεύθυνση την πλατεία της ΧΑΝΘ, ενώ στη συνέχεια ο κύριος όγκος των διαδηλωτών έχει κατευθυνθεί στη Σταυρούπολη, όπου πραγματοποιείται το φεστιβάλ της ΚΝΕ. Αγρότες μέλη του ΠΑΜΕ, πέταξαν φρούτα μπροστά στην είσοδο της ΔΕΘ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις τιμές.

Συλλαλητήρια πραγματοποίησαν, οπαδοί της ομάδας ποδοσφαίρου του Ηρακλή και πρωτοβάθμια σωματεία εργαζομένων και διαδηλωτών, που πρόσκεινται στο χώρο της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας είχαν αναπτυχθεί από το μεσημέρι στην πόλη για την αποφυγή επεισοδίων. Για προληπτικούς λόγους προχώρησαν σε 36 προσαγωγές, ενώ δεν χρειάστηκε να επέμβουν σε καμία περίπτωση.