Καλοκαίρι στην Αθήνα, ο ήλιος καίει και ο υδράργυρος ανεβαίνει με ταχύτατους ρυθμούς! Αυτό που αναζητάς δεν είναι παρά μόνο μια παραλία και ένα δροσερό Nescafé Frappé! Γίνεται όμως να φτάσεις γρήγορα και εύκολα εκεί; Φυσικά! Γιατί όπου υπάρχει Nescafé Frappé υπάρχει τρόπος! Ο Nescafé Frappé αυτό το καλοκαίρι βρήκε τον τρόπο να μετατρέψει την εξόρμηση στην παραλία σε αξέχαστη εμπειρία για σένα και τους φίλους σου με το Nescafé Frappé Beach Bus!

Μπες και εσύ στη Frappolis, την επίσημη σελίδα του Nescafé Frappé στο Facebook, κάνε like στο δημοφιλές group Frappolis και κλείσε θέση στην πιο καλοκαιρινή εμπειρία, το Nescafé Frappé Beach Bus! Οι πιο funky πουλμανοσυνοδοί θα σε περιμένουν κάθε Κυριακή στις 11:00 να σε παραλάβουν από το Ζάππειο.

Διάλεξε πώς θες να πιεις τον καφέ σου και αυτός θα σε περιμένει στο Nescafe Frappé Beach Bus, επέλεξε τη μουσική που σου αρέσει και θα ανεβάσει ακόμα πιο πολύ την ατμόσφαιρα, ψήφισε την παραλία που θέλεις να πας και το cool Beach Bus θα σε φέρει εκεί, ενώ μέχρι να φτάσεις το stand up comedy θα κάνει τη διαδρομή ακόμα πιο ευχάριστη και μοναδική!

Και οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ! Ο Nescafé Frappé δε θα μπορούσε να σε κρατήσει μακριά από την παρέα σου, γι’ αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να καλέσεις 3 ακόμα φίλους σου και να ζήσετε όλοι μαζί την εμπειρία του Nescafé Frappé Beach Bus!

Μπες τώρα στο Frappolis, δήλωσε συμμετοχή και κράτησε τη δική σου θέση στο πιο cool λεωφορείο που κυκλοφορεί στην καλοκαιρινή Αθήνα!