Όσο και να προσπαθούνε όσοι έχουν γεννηθεί στις 21 Ιουλίου, δε μπορούν να μείνουν μακρυά από μπελάδες. Για κάποιο λόγο, η καταιγίδα τους περιτριγυρίζει πάντα δίνοντας έναν κωμικοτραγικό τόνο στη ζωή τους και αυτό μπορεί να ισχύει και για τους πιο «ήσυχους» αυτής της ημερομηνίας.

Το να αντιτίθενται σε απόψεις είναι η ειδικότητα τους και το κάνουν με εξαιρετική εξυπνάδα. Είναι καλοί συνομιλητές, αλλά υπηρετούν εξίσου τον σκοπό του πνευματικού δασκάλου και τους ειρηνοποιού, καθώς η αγάπη τους για τον ρόλο τους του συνήγορου του διαβόλου, τους εκπαιδεύει να βλέπουν και τις δύο όψεις του νομίσματος. Παρόλα αυτά μπορεί εντός τους σπιτιού τους, να εμπλακούν σε πιεστικές και αγχωτικές καταστάσεις που μπορεί εύκολα να συγχύσουν τους άλλους.

Είναι άτομα που ίσως έχουν έντονες συναισθηματικές εναλλαγές μέσα τους, αλλά μπορεί να μείνουν ανεπηρέαστοι και ιδιαίτερα ήρεμοι σε συναισθηματικές αλλαγές των άλλων. Όμως οι εκρηκτικές καταστάσεις τους ελκύουν και κρατάνε το ενδιαφέρον τους. Τους αρέσει να ζούνε με ενθουσιασμό και να επιδεικνύονται καθώς είναι αυτοδύναμα άτομα και πολύ δραστήρια.

Οι λιγότερο καλλιεργημένοι, διατρέχουν το ρίσκο να βυθιστούν σε σαρκικές απολαύσεις και μαζί με το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά να χάσουν τον εαυτό τους σε έναν καταθλιπτικό λαβύρινθο. Ο ενθουσιασμός κάθε είδους, ελκύει όσους έχουν γεννηθεί αυτή την ημέρα, ειδικά αν εμπλέκεται κάποιου είδους διαμάχη. Συνεπώς ο πόλεμος ή τα παιχνίδια πολέμου, οι αντιπαραθέσεις, η διερεύνηση, τα θρίλερ, τους συναρπάζουν.

Ένας ακόμα κίνδυνος που τους περιτριγυρίζει είναι ότι μια τέτοια συγκίνηση σαν αυτές που αναφέρονται πιο πάνω, μπορεί να αποσυντονίσει την ζωή τους ή τη ζωή αυτών γύρω τους. Αυτό μπορεί να προκαλέσει κοινωνικό αποκλεισμό, αλλά το πιο σύνηθες είναι να τους κάνει δημοφιλείς στον κοινωνικό κύκλο τους, αφού η παρουσία τους και μόνο εγγυάται μια ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική εμπειρία.

Γεννημένοι στις 21 Ιουνίου: Ernest Hemingway, Robin Williams, Marshall Mc Luhan

πηγή: eorti.gr