Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί στις 16 Ιουλίου κυριεύονται από ρομαντικές παρορμήσεις, που έχουν να κάνουν με αγάπη, περιπέτεια,φανταστικά γεγονότα και ασυνήθιστους ανθρώπους. Προσπαθούν πολύ κάνουν την ζωή τους συναρπαστική, είναι ιδεαλιστές και πρέπει να πάντα να πιστεύουν σε αυτό που κάνουν.

Υπάρχει όμως και μια άλλη πλευρά σε αυτούς τους ρομαντικούς ανθρώπους, αυτή με τις πολύ ανεπτυγμένες πνευματικές δυνάμεις. Οι περισσότεροι βλέπουν τον εαυτό τους ως λογικά όντα, πιστεύοντας στην δύναμη του μυαλού παρά της ύλης. Βέβαια, αυτό που λένε με αυτό που κάνουν είναι δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Συχνά προκύπτουν συγκρούσεις μεταξύ της λογικής και της συναισθηματικής φύσης τους. Δυστυχώς, κάτι τέτοιο καταλήγει στο αποτέλεσμα μιας δύσκαμπτης συμπεριφοράς που παράγει απογοήτευση και τους απομακρύνει από τους άλλους.

Επίσης δε μπορούν να αποφύγουν να χρησιμοποιήσουν την περίεργη λογική και  το πάθος τους προκειμένου να πάρουν τους άλλους με το μέρος τους. Πρέπει να προσέχουν να μη εισβάλλουν ή να μην είναι ασυναίσθητοι στις υπάρχουσες αξίες και να μην στερούν από τους άλλους την ευκαιρία να μάθουν από μόνοι τους μέσα από προσωπική μελέτη κι εμπειρία.

Γενικά ζούνε μια συνηθισμένη ζωή, αλλά αν κάποιος δει τα βιβλία που διαβάζουν ή τα έργα που τους αρέσει να βλέπουν, θα βρούνε το στοιχείο της φαντασίας στη ζωή τους. Το να ερωτευτούν μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα για όσους γεννήθηκαν αυτή την ημέρα, είτε λόγω βάθους ή συχνότητας. Σε κάθε περίπτωση είναι αδύνατον κάποιος να τους χωρίσει από αυτό που αγαπάνε. Τα όρια, οι δυσκολίες κάθε είδους, είναι απλά βασικά συστατικά ρομαντισμού για αυτούς.

Γεννημένοι στις 16 Ιουλίου: Roald Amundsen, Ginger Rogers, Ruben Blades

πηγή: eorti.gr