Το Κέντρο Επιμόρφωσης Στελεχών Εμπορικού Ναυτικού / Ραδιοηλεκτρονικών Ραδιοεπικοινωνιών του Υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων  προτίθεται να προσλάβει, για την κάλυψη των αναγκών του εκπαιδευτικού έτους 2010-2011, τρεις ωρομίσθιους καθηγητές με ειδικότητα Ραδιοτηλεγραφητή Α΄ τάξης Ε.Ν., με πτυχίο REO Β΄, των οποίων η πρόσληψη θα γίνεται τμηματικά ανάλογα με τις ανάγκες του Κέντρου.

Αντικείμενα διδασκαλίας:

Διεθνείς Κανονισμοί Ραδιοεπικοινωνιών
Παγκόσμιο Ναυτιλιακό Σύστημα Κινδύνου και Ασφάλειας
Ραδιοτηλετυπικές Επικοινωνίες
Δορυφορικές Επικοινωνίες και
Η/Υ – Γενικές Επαγγελματικές Γνώσεις

Τα προσόντα των υποψηφίων εκπαιδευτικών πρέπει να είναι:

1. Δίπλωμα Ραδιοτηλεγραφητή Α΄ τάξης Ε.Ν.
2. Πιστοποιητικό Ραδιοηλεκτρονικού ( REO) Β΄ τάξης
3. Πενταετή τουλάχιστον θαλάσσια υπηρεσία με την ειδικότητα Αξιωματικού Ασυρμάτου

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα προτιμηθούν οι έχοντες καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας που αποδεικνύεται με πτυχίο LOWER FIRST CERTIFICATE IN ENGLISH του Πανεπιστημίου CAMBRIDGE ή με πτυχίο CERTIFICATE OF COMPETENCY IN ENGLISH του Πανεπιστημίου MICHIGAN (M.C.C.E.). Ελλείψει υποψηφίων με την προαναφερόμενη γνώση Αγγλικής, θα συνεκτιμάται η εκπαιδευτική προϋπηρεσία ή τυχόν συγγραφική δραστηριότητα συναφής με το αντικείμενο πρόσληψης.

Για περισσότερες πληροφορίες και τα απαραίτητα δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα : 210- 5570450, 210-5574956 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.yen.gr .