Πανικός επικράτησε σε πτήση της Whiz Air από το Λονδίνο προς την Αίγυπτο, όταν μια γυναίκα που έπινε αλκοόλ κατά τη διάρκεια της πτήσης με αποτέλεσμα να μεθύσει και να αρχίσει καβγά με μέλη του πληρώματος του αεροσκάφους.

Αρχικά, άλλαξε θέσεις με έναν άλλο επιβάτη και στη συνέχεια τα έβαλε με τα μέλη του πληρώματος, όταν αεροσυνοδός της ζήτησε να ηρεμήσεις.

Ενώ η πτήση W95777 βρισκόταν στον ελληνικό εναέριο χώρο και κατευθυνόταν προς την Αίγυπτο, όπως μεταδίδει η Daily Mail οι κυβερνήτες αποφάσισαν να μην συνεχίσουν την πτήση προς τον τελικό προορισμό και επέστρεψαν στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ένα βίντεο που εξασφάλισε η MailOnline δείχνει δύο αστυνομικούς να επιβιβάζονται στο αεροπλάνο και να περπατούν στο διάδρομο προς τη γυναίκα, η οποία είναι ντυμένη με μαύρο φούτερ, καθώς άλλοι επιβάτες κινηματογραφούν στα τηλέφωνά τους.

Ένας επιβάτης ακούγεται να φωνάζει: «Πολύ αργά για να κλάψω τώρα», καθώς η γυναίκα συνοδεύεται από το αεροπλάνο.