Ακόμη ένα επεισόδιο του Survivor ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης με έπαθλο την προβολή μιας ταινίας και ένα τοτέμ ατομικής ασυλίας που προκάλεσε εντάσεις με τους παίκτες να τσακώνονται.

Οι νικητές του επάθλου αυτού του επεισοδίου στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν οι Πράσινοι με σκορ 5 – 4 παίρνουν και θα είναι αυτοί που θα παρακολουθήσουν την ταινία.

Οι εντάσεις στην ομάδα των Αετών στο Survivor συνεχίζονται, με την Ekaterina Litvinova να είναι στο επίκεντρο αυτών για μια ακόμη φορά αφού σημειώθηκε ένα ακόμη επεισόδιο ανάμεσα σε εκείνη και την Ελένη Κατσαρά, αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε το πλύσιμο μιας κατσαρόλας.

«Εγώ ξύπνησα, πήγα στην τουαλέτα και μετά είπα ότι θα πλύνω όλα τα πιάτα. Εγώ ήρθα από την τουαλέτα να ξεπλύνω τα βρακιά μου. Εσύ κουβαλάς μαζί σου την κατσαρόλα και μου λες να την πλύνεις εσύ. Άσε την εκεί -αν θες να την πλύνω- και θα την πλύνω. Ποιο είναι το πρόβλημά σου; Τι μου κάνεις και παράπονα; Έλεος! Εσύ είσαι αυτή που ζηλεύει τις άλλες γυναίκες και δεν μπορείς να κρατηθείς από το να λες κακίες. Εγώ τα βρακιά μου τα έχω πάντα καθαρά. Είσαι ό,τι πιο cringe υπάρχει στο Survivor» είπε η Ekaterina προς την Έλενα.

Στη συνέχεια μία έντονη έκρηξη της Ekaterina έλαβε χώρα εξαιτίας του τοτέμ που της αφαίρεσε ο Αποστόλης από τα προσωπικά της αντικείμενα. Ο Αποστόλης άρχισε να τρέχει με την τσάντα της, ενώ εκείνη τον καταδίωκε από πίσω θυμωμένη για το τοτέμ που της είχε κλέψει.

«Βρήκα την ασυλία και εκεί τρελάθηκε κι έχασε τον εαυτό της. Μού έκλεψες την ασυλία. Ντροπή σου! Με κλέβεις και αγριεύεις» είπε ο Απόστολος με την Ekaterina να του φωνάζει ότι έχει χαζέψει. «Ενώ ήμουν στην τουαλέτα, ήρθαν δύο άντρες να μου πάρουν το τοτέμ. Ό,τι χειρότερο. Δεν ήθελα να με δει κανείς έτσι. Εκεί έχω όλα τα ρούχα μου. Πας καλά;».

«Σκάσε! Αυτός μου έβγαλε όλα τα ρούχα. Φέρε το τώρα! Ήταν πάντα δικό μου! Εσύ μου το έκλεψες! Σε σιχαίνομαι!» ούρλιαζε η Ekaterina μπροστά στους τρομοκρατημένους συμπαίκτες της στο Survivor.

Νωρίτερα ο Νίνο Νικολαΐδης εξέφρασε τις ανησυχίες στην κάμερα του παιχνιδιού για τους συμπαίκτες του.

«Αυτό που συμβαίνει στη ζωή μου πάντα είναι ότι κάποια άτομα παρεξηγούν τις προθέσεις μου στην αρχή. Νομίζουν ότι όλα αυτά που κάνω, τα κάνω για να φανώ, να επιβληθώ; Δεν ξέρω γιατί…» είπε ο Νίνο Νικολαϊδης.

«Νομίζουν ότι όλοι έχουν έρθει για τον εαυτό τους. Εγώ δεν έχω έρθει για τον εαυτό μου εδώ. Δεν είμαι τόσο ατομιστής στη ζωή μου γενικά, δεν λειτουργώ έτσι.

Δεν είναι εύκολο να καταλάβουν οι άλλοι τις δικές μου τις προθέσεις. Λίγοι το έχουνε καταλάβει…» πρόσθεσε ο δάκρυα στα μάτια ο 26χρονος παίκτης του Survivor.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρξε μια έντονη στιγμή μεταξύ της Μαίρης και της Στεφανίας σχετικά με κάποια χτυπήματα.


Ο Γιώργος Λιανός παρέδωσε ένα ξεχωριστό όπλο στα χέρια Φοίβης και Μιχάλη που βρίσκονται στο Νησί της Εξορίας.