Σάλος έχει ξεσπάσει από την είδηση ότι ένας ιερέας που συστήνεται ως πατέρας Χριστόφορος ρίχνει τα χαρτιά σε ναό στην Αθήνα, με πλήθος κόσμου να σχηματίζει ουρές, ευελπιστώντας να λύσει με δεισιδαιμονίες τα προβλήματά του.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News ο ρασοφόρος παρουσιάζεται ως ορθόδοξος κληρικός, ενώ φέρεται η δράση του να γίνεται σε αυτοσχέδιο ναό.

Με βάση το προφίλ που διατηρεί στα social media, εμφανίζεται να υποστηρίζει τον Ηλία Κασιδιάρη, ενώ δηλώνει πολέμιος των εμβολίων για τον κορονοϊό. Επίσης, θεωρεί ότι οι γυναίκες δεν έχουν καθαρή ψυχή, ενώ κατά καιρούς έχει υποστηρίξει ότι ανήκει σε διάφορες εκκλησίες.

«Ούτε οι γυναίκες ξέρουν τι θα πει έρωτας γιατί δεν έχουν καθαρές ψυχές. Τους μολύνει το ατομικό συμφέρον. Θέλω αγάπη λέει η γυναίκα. Από πού θα την πάρεις την αγάπη κυρία μου; Με το να σου προσφέρει ένα καράβι;», είχε γράψει σε μια ανάρτηση.

Σε άλλη, είχε υποστηρίξει πως «έχω γνωμάτευση Μαντζουνέα. Η μόνη εκκλησία στην Αμερική που είναι αυτοκέφαλη είναι της Τσεχοσλοβακίας. Όλες οι άλλες της διασποράς ήταν. Επομένως έχω αποστολική διαδοχή που δεν την έχει ούτε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών. Η Τσεχοσλοβακία είναι εκκλησία κυρία μου. Δεν είναι παλαιοημερολογίτων».

Μάλιστα, τον Ιανουάριο του 2015, είχε ανεβάσει ένα IBAN ζητώντας από τους πιστούς του να ενισχύσουν οικονομικά την Ιερά Αρχιεπισκοπή Νέας Αγγλίας, που εδρεύει όπως λέει στην Ελλάδα στο εκκλησάκι του, τον Άγιο Δημήτριο του Καβαλάρη.