Ένας παπάς σε εκκλησία της Αθήνας φέρεται να ρίχνει τα χαρτιά, να ασχολείται με μάγια και να διαβάζει ακόμη και τα ρούχα, με πλήθος πιστών να συγκεντρώνονται στο ναό, ώστε να βρουν λύση στα προβλήματά τους.

Η εκπομπή Live News υποστήριξε ότι η εκκλησία βρίσκεται στην «καρδιά» της Αθήνας, με την ταρίφα να ξεκινάει στα 20 ευρώ και να ανεβαίνει, αναλόγως τον βαθμό «δυσκολίας».

«Το χαρτί με βοηθάει με τους αριθμούς. Αυτά λένε τα χαρτιά σου. Ναι, ναι. Και διαβάζω και κάνω και δείχνω. Εξορκισμούς, λυσίματα μαγείας, οτιδήποτε υπάρχει εμπόδιο, ασθένειες κτλ. θα σας πω τι θα κάνετε και πληρώνετε. Ευχή διαβάζω η οποία έχει ένα… θα κάνω λογοθεραπεία πρώτα στον εαυτό σου, μ’ ένα ρούχο σου, θα φέρεις κι ένα ρούχο σου για να πετύχεις σε κάτι και διαβάζω. Κάνω εξορκισμούς. Προσευχή για εξορκισμό να φεύγει το κακό», ακούγεται να λέει ο ιερέας σε ένα θύμα του.

«Είπε διάφορα που δεν ισχύουν»

Μια γυναίκα που έπεσε θύμα του ρασοφόρου μίλησε στην εκπομπή του Mega, αναφέροντας ότι πάσχει από καρκίνο και σαν έσχατη λύση τον επισκέφθηκε, ώστε να μάθει αν θα ξεπεράσει την επάρατη νόσο. Τελικά, ο παπάς την κοροιδεψε για να πάρει τα λεφτά της.

«Είχε ουρά 7-8 άτομα που περίμεναν όταν πήγα», λέει και προσθέτει ότι επισκέφθηκε τον ιερέα γιατί έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας. «Το μόνο που αντίκρισα ήταν κοροϊδία και τίποτα άλλο. Κρεμόμουν από τα χείλη του για το αν έχει ξεπεραστεί ο καρκίνος μου», είπε η γυναίκα.

«Έμαθα για τον ιερέα από στόμα σε στόμα. Μου διάβασε και το χέρι. Μου είπε διάφορα που δεν ισχύουν, όπως ότι έχω τρία παιδιά, ότι μένω στη θάλασσα. Γενικά άλλα πράγματα εκτός από το ότι έχω καρκίνο», πρόσθεσε στη συνέχεια.