Προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί στην Αγγλία η κηδεία του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος πέθανε το βράδυ της Τετάρτης, συγκλονίζοντας την οικογένεια του Παναθηναϊκού και όλο το ελληνικό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα έχουν επικοινωνία μέσα στις επόμενες ημέρες με την οικογένεια του νεαρού ποδοσφαιριστή, ενώ στην Αγγλία θα ταξιδέψει αντιπροσωπεία της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών για το ύστατο «αντίο» στον Μπάλντοκ.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις θα δώσουν απαντήσεις

Η αστυνομία ερευνά όλα τα σενάρια για τις συνθήκες θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, που ανασύρθηκε νεκρός από την πισίνα του σπιτιού του, ενώ οριστική απάντηση για τα αίτια θα δώσουν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν τόσο πολλές ώρες στην πισίνα, που το σώμα του είχε φτάσει στον πυθμένα. Αστυνομικός αρχιφύλακας που ήταν περιπολία στο τμήμα Γλυφάδας το βράδυ της Τετάρτης χρειάστηκε να βουτήξει για να τον βγάλει έξω.

Η νεκροψία –  νεκροτομή που έγινε το μεσημέρι αναφέρει ως αιτία θανάτου τον πνιγμό εντός ύδατος.

«Η γυναίκα του τον έψαχνε για να ευχηθεί στο παιδί τους που είχε γενέθλια»

«Πρέπει να έγινε ότι έγινε γύρω στις επτά το απόγευμα» δήλωσε ο δημοσιογράφος, Παναγιώτης Περπερίδης, στην εκπομπή του Mega «Buongiorno», αναφερόμενος στον θάνατο του ποδοσφαιριστή και εξηγώντας πως η γυναίκα του Τζορτζ Μπάλντοκ τον αναζητούσε για να ευχηθεί στο παιδί τους που χθες είχε γενέθλια και αφού δεν τον έβρισκε απευθύνθηκε στον ιδιοκτήτη του σπιτιού.