Στο πένθος για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει βυθιστεί η ποδοσφαιρική κοινότητα. Ο 31χρονος βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού όπου διέμενε στη Γλυφάδα και σήμερα, Πέμπτη 10/10 αναμένεται να διεξαχθεί στη σορό του νεκροψία-νεκροτομή ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν τον ποδοσφαιριστή να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο δημοσιογράφος, Παναγιώτης Περπερίδης, μίλησε στην εκπομπή του Mega «Buongiorno» εξηγώντας πως αυτή τη στιγμή εξετάζονται όλα τα ευρήματα που υπάρχουν στον χώρο και κυρίως εξετάζονται οι κάμερες που υπάρχουν».

Τον αναζητούσε για να πει χρόνια πολλά στο παιδί τους

«Πρέπει να έγινε ότι έγινε γύρω στις επτά το απόγευμα» δήλωσε αναφερόμενος στον θάνατο του ποδοσφαιριστή εξηγώντας πως η γυναίκα του Τζορτζ Μπάλντοκ τον αναζητούσε για να ευχηθεί στο παιδί τους που χθες είχε γενέθλια και αφού δεν τον έβρισκε απευθύνθηκε στον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν υπάρχει κάτι που να δείχνει επίθεση ή δολοφονική ενέργεια και ο 31χρονος φέρεται να ανακοπή ενώ δεν υπήρχε νερό στους πνεύμονες του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες εκτός από τη νεκροψία θα πραγματοποιηθούν και τοξικολογικές εξετάσεις.