Οι κόντρες στην Παραλιακή δεν σταματούν να απασχολούν τις Αρχές.

Βίντεο ντοκουμέντο του Alpha δείχνει αυτοσχέδιους αγώνες στους οποίους οι οδηγοί προχωρούν σε επικίνδυνους ελιγμούς.

Στο πλαίσιο των 2.654 ελέγχων που διενεργήθηκαν στην Αττική, συνελήφθησαν πέντε άτομα για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 805 παραβάσεις, εκ των οποίων ενδεικτικά 42 για μέθη, 34 για υπερβολική ταχύτητα, 25 για επικίνδυνους ελιγμούς και δεκατρείς για φωτεινούς σηματοδότες.

Επισημαίνεται ότι επιπλέον συνελήφθησαν τρεις άντρες οδηγοί κατηγορούμενοι για επικίνδυνη οδήγηση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι τρεις κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν να οδηγούν επικίνδυνα κατά μήκος της Λ. Βουλιαγμένης, από την περιοχή της Βούλας έως τη Γλυφάδα, πραγματοποιώντας αυτοσχέδιους αγώνες, με συνεχείς ελιγμούς, θέτοντας σε κίνδυνο τους υπόλοιπους χρήστες των οδών και προκαλώντας τρόμο και ανησυχία.

Στους οδηγούς των οχημάτων επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 18.300 ευρώ, αφαιρέθηκαν τα στοιχεία κυκλοφορίας του κάθε οχήματος και η άδεια ικανότητας οδήγησης έκαστου οδηγού, ενώ λόγω συμπλήρωσης των προβλεπόμενων από το σύστημα ελέγχου της συμπεριφοράς των οδηγών (Σ.Ε.Σ.Ο.) πόντων, οι άδειες ικανότητας οδήγησής τους θα επαναχορηγηθούν κατόπιν εκπαίδευσης και επανεξέτασής τους.