Η ποδοσφαιρική φιέστα που ανοίγει τον χορό των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων για τη σεζόν 24-25, το UEFA Super Cup, έρχεται στο MEGA, εδώ όπου θα χτυπά η καρδιά του UEFA Champions League και τα επόμενα τρία χρόνια.

Την Τετάρτη 14 Αυγούστου, στις 22:00, η κάτοχος του UEFA Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης, και η κάτοχος του UEFA Europa League, Αταλάντα, δίνουν ραντεβού στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας για το UEFA Super Cup. Ένα παιχνίδι που θα είναι το πρώτο επίσημο του Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της «Βασίλισσας». Μια αναμέτρηση μεταξύ των δυο εκ των κορυφαίων προπονητών στην Ευρώπη. Κάρλο Αντσελότι κόντρα στον Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι σε έναν τελικό με χρώμα… ιταλικό.

Στην Pre-Game εκπομπή, που ξεκινά στις 21:00, μπαίνουμε στο κλίμα της σπουδαίας αναμέτρησης με όλα τα τελευταία νέα των δύο «μονομάχων». Μια μονομαχία που μπορεί να κριθεί ακόμη και στα πέναλτι!

Μετά τη λήξη του αγώνα, ακολουθεί η Post-Game εκπομπή με την ανάλυση του ματς που θα αναδείξει τον υπερπρωταθλητή Ευρώπης. Παράλληλα, η αθλητική ομάδα του MEGA θα μεταφέρει αναλυτικό ρεπορτάζ για τους αγώνες του ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στα προκριματικά των τριών ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Το MEGA φέρνει και φέτος, κάθε Τετάρτη, ποδοσφαιρικό υπερθέαμα ελεύθερα στις οθόνες μας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΣΤΙΣ 22:00
PRE-GAME ΣΤΙΣ 21:00
POST-GAME ΣΤΙΣ 24:00