Χωρίς δίπλωμα οδήγησης φέρεται να κυκλοφορούσε ο 45χρονος που διαμελίστηκε σε τροχαίο στην Πατρών-Πύργου, καθώς οι Αρχές είχαν προχωρήσει σε αφαίρεσή του.

Συγκεκριμένα, το ilialive.gr έγραψε πως ο 45χρονος δεν είχε δίπλωμα, καθώς του είχε αφαιρεθεί τα τελευταία χρόνια λόγω τροχονομικών παραβάσεων και έτσι στερείτο άδειας οδήγησης.

Επίσης, ακριβώς πριν από ένα χρόνο ο 45χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στο κέντρο του Πύργου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τότε οδηγώντας τη μηχανή του συγκρούστηκε με βαν, το οποίο, με βάση τις ίδιες πηγές, κινούνταν αντίθετα από τη ροή της κυκλοφορίας στον συγκεκριμένο δρόμο.

Στις 8 Αυγούστου 2023 το μεσημέρι είχε συμβεί το συγκεκριμένο ατύχημα, εξαιτίας του οποίου ο 44χρονος είχε υποστεί σοβαρά κατάγματα.

Στις 24 Απριλίου 2024 είχε και άλλο ατύχημα στην οδό Αγ. Γεωργίου και πάλι με μηχανή, όπου σε εκτροπή, νωρίς το απόγευμα, χτύπησε σε κράσπεδο πεζοδρομίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Σημειώνεται ότι ο 45χρονος διαμελίστηκε στο φρικτό τροχαίο στην Πατρών-Πύργου τα ξημερώματα της Πέμπτης 8/8. Το αυτοκίνητό του, ένα BMW Z4 μεγάλου κυβισμού και ιπποδύναμης, προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε δύο κολώνες ηλεκτροφωτισμού και τότε αυτός εκτινάχθηκε από το όχημα και διαμελίστηκε.