Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο «Τζάνειο» μετά το εγκεφαλικό που υπέστη.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς του Δημήτρη Σταρόβα, η κατάσταση της υγείας του δημοφιλούς ηθοποιού και τραγουδιστή, παραμένει σταθερή και με τάσεις βελτίωσης.

Όπως τονίζουν, ο Δημήτρης Σταρόβας έχει ξεπεράσει το πρώτο σοκ, έχει ξεπεράσει και τον κίνδυνο και βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης.

Όσον αφορά στο πρόβλημα που αποκάλυψε η σύζυγός του με την προσωρινή γλωσσική διαταραχή, οι γιατροί εκτιμούν πως, επειδή είναι σύνηθες μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, θα αντιμετωπιστέι πλήρως αλλά απαιτείται κάποιος χρόνος και κάποιες ειδικές θεραπείες στις οποίες πρέπει να υποβληθεί.

Για την κατάσταση της υγείας του γνωστού τραγουδιστή μίλησε και η Ματίνα Παγώνη.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» για την εξέλιξη της υγείας του.

«Ευτυχώς ο Δημήτρης Σταρόβας πήγε απευθείας στο νοσοκομείο και η ιατρική ομάδα έδρασε πάρα πολύ γρήγορα. Αυτή τη στιγμή είναι σταθεροποιημένος, πηγαίνει καλά και θέλει τον χρόνο του. Το μήνυμα είναι να πάει στο σπίτι και στην οικογένειά του όσο πιο σύντομα γίνεται. Πρέπει να προσέχουμε με την αύξηση του βάρους μας για να μην φτάνουμε στο σημείο να κάνουμε εγκεφαλικά επεισόδια. Του ευχόμαστε όλοι γρήγορα να πάει στο σπίτι του. Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί και η ομιλία του και όλα θα πάνε καλά» ανέφερε η Ματίνα Παγώνη.

Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύεται από την περασμένη Τετάρτη στο Τζάνειο νοσοκομείο κατόπιν εγκεφαλικού που υπέστη.