Η κακοκαιρία Daniel έφτασε και στην Αττική το μεσημέρι της Τρίτης, με τους μετεωρολόγους να περιμένουν από αυτή την ώρα και το απόγευμα αρκετές βροχές και καταιγίδες. Ήδη άρχισε να βρέχει στα βόρεια προάστια και αναμένεται να φαινόμενα να ενταθούν όσο περνάει η ώρα.

«Θέλει προσοχή και ο νομός Αττικής γιατί βλέπουμε ότι ο άνεμος στρέφεται σε ανατολικό – νοτιοανατολικό. Είναι ένας άνεμος αρκετά υετοφόρος για την περιοχή της Αττικής. Συνοδεύεται συνήθως με μεγάλα ύψη βροχής άρα να είμαστε σε μία εγρήγορση με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 28 βαθμούς αργά το μεσημέρι», τόνισε νωρίτερα σήμερα ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

«Και αύριο θα έχουμε τον ίδιο σχετικά καιρό ιδιαίτερα για περιοχές από την οροσειρά της Πίνδου και πιο ανατολικά: η Θεσσαλία, η Αττικο-Βοιωτία, η Εύβοια, οι Σποράδες, η Αντολική και Νότια Πελοπόννησος. Σιγά σιγά αρχίζει και περιορίζεται στα δυτικά αυτό το κύμα κακοκαιρίας, μέσα στο Ιόνιο, θα αρχίσει να ταξιδεύει προς τις ακτές της Βόρειας Αφρικής και αναμένεται να σχηματίσει ακόμη και μεσογειακό κυκλώνα», συμπλήρωσε.

Δείτε live την πορεία της κακοκαιρίας…