Υλικά

  • 1 συσκευασία αρακά λαδερό 1.000 γραμμάρια
  • 4 φιλέτα γλώσσας
  • 300 γρ. ντομάτα κονκασέ
  • 30 γρ. πελτέ
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε μία κατσαρόλα που έχει κάψει προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το περιεχόμενο της συσκευασίας.
  2. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τη ντομάτα κονκασέ, τον πελτέ και όσο νερό χρειάζεται. Αφήνουμε να βράσει για περίπου 30 λεπτά.
  3. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα της γλώσσας από τις 2 πλευρές και τα αλευρώνουμε. Τα τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο.
  4. Όταν είναι έτοιμα τα ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί.