Υλικά
- 1 συσκευασία αρακά λαδερό 1.000 γραμμάρια
- 4 φιλέτα γλώσσας
- 300 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 30 γρ. πελτέ
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε μία κατσαρόλα που έχει κάψει προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το περιεχόμενο της συσκευασίας.
- Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τη ντομάτα κονκασέ, τον πελτέ και όσο νερό χρειάζεται. Αφήνουμε να βράσει για περίπου 30 λεπτά.
- Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα της γλώσσας από τις 2 πλευρές και τα αλευρώνουμε. Τα τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο.
- Όταν είναι έτοιμα τα ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί.