Υλικά
- Σφολιάτα 3 μεγάλα τεμάχια
- Φράουλες 800 γραμμάρια
- Ζάχαρη 250 γραμμάρια
- Φυτική σαντιγί 250 γραμμάρια
- Ούζο 1/2 ποτήρι του νερού
- Άνθος Αραβοσίτου
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε και πλένουμε τις φράουλες πολύ καλά.
- Τις τοποθετούμε σε ένα μπολ μαζί με το ούζο για 2 ώρες.
- Μετά παίρνουμε τις φράουλες και τις πολτοποιούμε στο μπλέντερ.
- Βάζουμε σε ένα μπολ τις φράουλες μαζί με το άνθος αραβοσίτου και τις ανακατεύουμε με μια κουτάλα.
- Χτυπάμε την φυτική σαντιγί καλά και την βάζουμε στο ψυγείο να στερεοποιηθεί.
- Μετά προσθέτουμε όλα τα υλικά μαζί και τα αναμειγνύουμε καλά.
- Τέλος φτιάχνουμε το μιλφέιγ.
- Βάζουμε βάση σβολιάτα κάτω τοποθετούμε την κρέμα φράουλα.
- Προσθέτουμε την δεύτερη σφολιάτα από πάνω και συνέχει κρέμα.
- Τέλος προσθέτουμε την τρίτη σφολιάτα και την αχνίζουμε από πάνω και προσθέτουμε 1/4 κομμάτι φράουλα.