Υλικά

  • Σφολιάτα 3 μεγάλα τεμάχια
  • Φράουλες 800 γραμμάρια
  • Ζάχαρη 250 γραμμάρια
  • Φυτική σαντιγί 250 γραμμάρια
  • Ούζο 1/2 ποτήρι του νερού
  • Άνθος Αραβοσίτου

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζουμε και πλένουμε τις φράουλες πολύ καλά.
  2. Τις τοποθετούμε σε ένα μπολ μαζί με το ούζο για 2 ώρες.
  3. Μετά παίρνουμε τις φράουλες και τις πολτοποιούμε στο μπλέντερ.
  4. Βάζουμε σε ένα μπολ τις φράουλες μαζί με το άνθος αραβοσίτου και τις ανακατεύουμε με μια κουτάλα.
  5. Χτυπάμε την φυτική σαντιγί καλά και την βάζουμε στο ψυγείο να στερεοποιηθεί.
  6. Μετά προσθέτουμε όλα τα υλικά μαζί και τα αναμειγνύουμε καλά.
  7. Τέλος φτιάχνουμε το μιλφέιγ.
  8. Βάζουμε βάση σβολιάτα κάτω τοποθετούμε την κρέμα φράουλα.
  9. Προσθέτουμε την δεύτερη σφολιάτα από πάνω και συνέχει κρέμα.
  10. Τέλος προσθέτουμε την τρίτη σφολιάτα και την αχνίζουμε από πάνω και προσθέτουμε 1/4 κομμάτι φράουλα.