Υλικά

  • 200 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
  • 200 γραμμάρια λάδι (ηλιέλαιο)
  • 50 γραμμάρια γλυκό κεράσι
  • 50 γραμμάρια γλυκό πορτοκάλι
  • 50 γραμμάρια σταφίδα
  • 600 γραμμάρια αλεύρι μαλακό
  • 600 γραμμάρια νερό
  • 5 γραμμάρια κανέλα
  • 5 γραμμάρια γαρύφαλλο
  • 30 γραμμάρια μπέικιν πάουντερ

Εκτέλεση

  1. Βάλτε όλα τα υλικά μαζί σε μια μπασίνα με τη σειρά: νερό, λάδι, ζάχαρη, κανέλα, γαρύφαλλο, μπέικιν, γλυκά κουταλιού και αλεύρι. Κάθε ένα υλικό που ρίχνουμε στην μπασίνα, ανακατεύουμε πολύ καλά.
  2. Βουτυρώνουμε τη φόρμα μας, σερβίρουμε και ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 35 με 40 λεπτά.