Υλικά
- 200 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
- 200 γραμμάρια λάδι (ηλιέλαιο)
- 50 γραμμάρια γλυκό κεράσι
- 50 γραμμάρια γλυκό πορτοκάλι
- 50 γραμμάρια σταφίδα
- 600 γραμμάρια αλεύρι μαλακό
- 600 γραμμάρια νερό
- 5 γραμμάρια κανέλα
- 5 γραμμάρια γαρύφαλλο
- 30 γραμμάρια μπέικιν πάουντερ
Εκτέλεση
- Βάλτε όλα τα υλικά μαζί σε μια μπασίνα με τη σειρά: νερό, λάδι, ζάχαρη, κανέλα, γαρύφαλλο, μπέικιν, γλυκά κουταλιού και αλεύρι. Κάθε ένα υλικό που ρίχνουμε στην μπασίνα, ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Βουτυρώνουμε τη φόρμα μας, σερβίρουμε και ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 35 με 40 λεπτά.