Υλικά
- Σταμναγκάθι
- Γαλατσίδες
- Αγριοράδικο
- Λωτό
- Απίδι ή αχλάδι
- Παστέλι Ηλιόσπορου
- Ρόκα
- Μαύρη σταφίδα
- Dressing
- χαρουπόμελο
- βαλσάμικο
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε τα χορταρικά, κόβουμε σε λεπτές φετούλες τον λωτό και το απίδι-αχλάδι. Τα βάζουμε όλα μαζί σε μία μπασίνα.
- Ρίχνουμε και το ρόδι μαζί με τη μαύρη σταφίδα. Βάζουμε στο πιάτο, ντρεσάρουμε και γαρνίρουμε με το παστέλι.
- Σε ένα μπολ βάζουμε το χαρουπόμελο, το βαλσάμικο, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.