Υλικά

  • Σταμναγκάθι
  • Γαλατσίδες
  • Αγριοράδικο
  • Λωτό
  • Απίδι ή αχλάδι
  • Παστέλι Ηλιόσπορου
  • Ρόκα
  • Μαύρη σταφίδα
  • Dressing
  • χαρουπόμελο
  • βαλσάμικο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζουμε τα χορταρικά, κόβουμε σε λεπτές φετούλες τον λωτό και το απίδι-αχλάδι. Τα βάζουμε όλα μαζί σε μία μπασίνα.
  2. Ρίχνουμε και το ρόδι μαζί με τη μαύρη σταφίδα. Βάζουμε στο πιάτο, ντρεσάρουμε και γαρνίρουμε με το παστέλι.
  3. Σε ένα μπολ βάζουμε το χαρουπόμελο, το βαλσάμικο, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.