Υλικά

  • 300 ml ρακόμελο
  • 400 ml κρέμα γάλακτος
  • 20 γραμμάρια καστανή ζάχαρη
  • 3 φύλλα ζελατίνας
  • 1 φύλλο αμπερόζας

Εκτέλεση

  1. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ρακόμελο και το φύλλο αμπερόζας και το αφήνουμε μέχρι να χοχλάσει.
  2. Αφού χοχλάσει αποσύρουμε από τη φωτιά, αφαιρούμε την αμπερόζα, προσθέτουμε τη ζάχαρη, τις ζελατίνες που έχουμε μουλιάσει σε κρύο νερό και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα.
  3. Σερβίρουμε στα φορμάκια και τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να σφίξει
  4. Γαρνίρουμε με καραμελωμένα φουντούκια, ένα καστανό φρουί γλασσέ και πετιμέζι.