Υλικά
- 300 ml ρακόμελο
- 400 ml κρέμα γάλακτος
- 20 γραμμάρια καστανή ζάχαρη
- 3 φύλλα ζελατίνας
- 1 φύλλο αμπερόζας
Εκτέλεση
- Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ρακόμελο και το φύλλο αμπερόζας και το αφήνουμε μέχρι να χοχλάσει.
- Αφού χοχλάσει αποσύρουμε από τη φωτιά, αφαιρούμε την αμπερόζα, προσθέτουμε τη ζάχαρη, τις ζελατίνες που έχουμε μουλιάσει σε κρύο νερό και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα.
- Σερβίρουμε στα φορμάκια και τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να σφίξει
- Γαρνίρουμε με καραμελωμένα φουντούκια, ένα καστανό φρουί γλασσέ και πετιμέζι.