Υλικά

  • Υλικό 1
  • Λόλα κόκκινη (1 τμχ.)
  • Λόλα πράσινη (1 τμχ.)
  • Ρόκα ( ½ ματσάκι)
  • Ραντίτσιο (½ τμχ.)
  • Αγγούρι (1 τμχ.)
  • Γαρίδες φρέσκιες (6 τμχ.)
  • Καπνιστός σολομός (8 φέτες)
  • Μπρίκ (1 κουταλιά του γλυκού)
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο (3 κουταλιές της σούπας)
  • Ξύδι Βαλσάμικο (2 κουταλιές της σούπας)

Εκτέλεση

  1. Πλένουμε τα λαχανικά και τα αφήνουμε να στραγγίξουν από το νερό.
  2. Τα κόβουμε σε χοντρό πάχος και τα βάζουμε σε ένα μπολ για να τα μαρινάρουμε με τη βινεγκρέτ-βαλσάμικο.
  3. Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε το ελαιόλαδο, το ξύδι, αλάτι, πιπέρι έτσι ώστε να γίνει ένα παχύρευστο μείγμα.
  4. Βράζουμε για 3 λεπτά τις γαρίδες και όταν βράσουν τις πλένουμε με κρύο νερό.
  5. Αφού έχουμε ήδη μαρινάρει τα λαχανικά, τα βάζουμε σε μια πιατέλα και στήνουμε τις γαρίδες και το σολομό πάνω στη σαλάτα μας. Στη συνέχεια, τη γαρνίρουμε με φέτες από αγγούρι, και μπρικ και είναι έτοιμη για σερβίρισμα.