Υλικά
- Τρία μεγάλα Porto Bello
- 1/2 κρεμμύδι
- 2 φέτες μπέικον
- μαϊντανό
- 3 φέτες ψωμί του τοστ
- 50 γραμμάρια κασέρι
- 50 γραμμάρια φέτα
- 50 γραμμάρια καπνιστό τυρί
- 100 γραμμάρια φλούδες παρμεζάνας
- 1 αυγό
- αλάτι, πιπέρι, άσπρο κρασί, ελαιόλαδο
- για την σάλτσα
- 3 πιπεριές Φλωρίνης
- 1/2 κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Άσπρο κρασί
- 20 γραμμάρια βούτυρο
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Σοτάρουμε το μπέικον και το κρεμμύδι, σβήνουμε με λίγο κρασί. Κόβουμε το ψωμί του τοστ σε μικρούς κύβους και τους ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι, χωρίς λάδι μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και τρίβουμε τα τυριά. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με το αυγό προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και γεμίζουμε τα μανιτάρια.
- Πάνω από τα μανιτάρια βαζουμε τις φλούδες παρμεζάνας και τα ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 20 λεπτά.