Υλικά
- (μερίδες 4)
- 4 γλυκοπατάτες βρασμένες και κομμένες σε κυβάκια
- 3 καρότα
- 1 Κλαδάκι φρέσκο θυμάρι
- 2 φύλλα Δάφνη
- 2 κρεμμυδάκια πράσινα
- 6 φρέσκα παντζάρια βρασμένα και κομμένες σε κυβάκια
- 50 ml ελαιόλαδο
- 20 ml ξίδι από κόκκινο κρασί
- 1 κ.γλκ μουστάρδα
- 1 κ.σ μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 1 μάτσο ρόκα χοντροκομμένη
- αλάτι
- Μαύρο πιπέρι
- 100 γρ τυρί κατσικίσιο
- 50 γρ κουκουνάρι καβουρδισμένο σε ένα τηγάνι για 3 λεπτά
Εκτέλεση
- Πλένουμε όλα τα λαχανικά καλά. Τοποθετούμε τα παντζάρια σε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν. Στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
- Κόβουμε τα καρότα και την γλυκοπατάτα σε κυβάκια. Τα τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα με νερό, το θυμάρι, την δάφνη και αφήνετε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν.