Υλικά
- 1 κιλό πατάτες Νάξου
- 4 κρεμμύδια μεγάλα κομμένα ροδέλες
- ελαιόλαδο
- αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
- Παίρνουμε τις πατάτες, τις βάζουμε σε μια λεκάνη με νερό και τις πλένουμε πολύ καλά. Τις κόβουμε ροδέλες.
- Καθαρίζουμε και κόβουμε το ίδιο και τα κρεμμύδια. Βάζουμε λάδι στο τηγάνι και τηγανίζουμε τις πατάτες.
- Μόλις μισοτηγανιστούν ρίχνουμε τα κρεμμύδια και ανακατεύουμε μέχρι να τηγανιστούν όλα μαζί.
- Σερβίρουμε και όπως είναι ζεστά αλατοπιπερώνουμε.