Υλικά

  • 100 γραμμάρια ρύζι για ριζότο
  • 120 γραμμάρια κουβερτούρα
  • 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
  • 50 γραμμάρια καρύδι
  • 1 πορτοκάλι
  • 1 μπανάνα
  • 100 ml Ursus
  • 1 βανίλια
  • κανέλα

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε το ρύζι σε νερό και το σουρώνουμε. Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε την κουβερτούρα με την κρέμα γάλακτος.
  2. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι, τη βανίλια και το καρύδι. Ανακατεύοντας συνέχεια ρίχνουμε την Ursus και μόλις γλασάρει αφαιρούμε από τη φωτιά.
  3. Το σερβίρουμε σε πιάτο και γαρνίρουμε με τα φρούτα ψιλοκομμένα. Πασπαλίζουμε με την κανέλα.