Υλικά
- 100 γραμμάρια ρύζι για ριζότο
- 120 γραμμάρια κουβερτούρα
- 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
- 50 γραμμάρια καρύδι
- 1 πορτοκάλι
- 1 μπανάνα
- 100 ml Ursus
- 1 βανίλια
- κανέλα
Εκτέλεση
- Βράζουμε το ρύζι σε νερό και το σουρώνουμε. Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε την κουβερτούρα με την κρέμα γάλακτος.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι, τη βανίλια και το καρύδι. Ανακατεύοντας συνέχεια ρίχνουμε την Ursus και μόλις γλασάρει αφαιρούμε από τη φωτιά.
- Το σερβίρουμε σε πιάτο και γαρνίρουμε με τα φρούτα ψιλοκομμένα. Πασπαλίζουμε με την κανέλα.