Υλικά
Υλικά
Για 2- 4 άτομα
250 γραμμάρια πέννες
1 μελιτζάνα κομμένη σε κύβους
200 γραμμάρια τυρί κασέρι (τριμμένο ή κομμένο σε κύβους)
1 ντομάτα ψιλοκομμένη σε κύβους
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Μαϊντανό (προαιρετικά)
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε τις πέννες, για 10 λεπτά περίπου. Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρετε για 5 λεπτά τις μελιτζάνες. Προσθέτετε την ντομάτα και αφήνετε να βράσει για 20 λεπτά. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι. Κατόπιν προσθέτετε τις πέννες, ανακατεύετε και σβήνετε τη φωτιά. Γαρνίρετε με τυρί τριμμένο κασέρι.