Υλικά
- Φιλέτο κουτσομούρας, μαρινάδα 30 λεπτά (ελαιόλαδο, δεντρολίβανο, θυμάρι, βασιλικό, πιπέρι, σκόρδο και καπνιστό αλάτι)
- Για τον πουρέ παντζαριού
- 1 φλιτζάνι καρύδια, καθαρισμένα
- 1 κιλό παντζάρια, βρασμένα και κομμένα σε κύβους
- ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
- ¼ φλιτζάνι νερό
- 2 κουταλιές της σούπας ταχίνι
- 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
- ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι καπνιστό
- πιπέρι
- Για το σταμναγκάθι
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 300 γραμμάρια σταμναγκάθι
- 100 γραμμάρια ανθότυρο
- 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
- αλάτι και πιπέρι
- Για το λιαστό ντολμαδάκι
- Αμπελόφυλλα για το τύλιγμα
- 200 γραμμάρια λιαστή ντομάτα
- 70 γραμμάρια παρμεζάνα
- 1 κουταλιά της σούπας κουκουνάρια
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο