Υλικά

  • Φιλέτο κουτσομούρας, μαρινάδα 30 λεπτά (ελαιόλαδο, δεντρολίβανο, θυμάρι, βασιλικό, πιπέρι, σκόρδο και καπνιστό αλάτι)
  • Για τον πουρέ παντζαριού
  • 1 φλιτζάνι καρύδια, καθαρισμένα
  • 1 κιλό παντζάρια, βρασμένα και κομμένα σε κύβους
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • ¼ φλιτζάνι νερό
  • 2 κουταλιές της σούπας ταχίνι
  • 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
  • ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι καπνιστό
  • πιπέρι
  • Για το σταμναγκάθι
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 300 γραμμάρια σταμναγκάθι
  • 100 γραμμάρια ανθότυρο
  • 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
  • αλάτι και πιπέρι
  • Για το λιαστό ντολμαδάκι
  • Αμπελόφυλλα για το τύλιγμα
  • 200 γραμμάρια λιαστή ντομάτα
  • 70 γραμμάρια παρμεζάνα
  • 1 κουταλιά της σούπας κουκουνάρια
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο