Υλικά

  • 200 γραμμάρια κατσικίσιο τυρί τύπου chevreau
  • 4 φέτες πολύσπορο ψωμί
  • 200 γραμμάρια σπανάκι
  • 1 ματσάκι ρόκα
  • 1 ραντίτσιο
  • 2 πορτοκάλια
  • 15 γραμμάρια τοματίνια
  • 50 γραμμάρια φιστίκι Αίγινας
  • 150 γραμμάριο ελαιόλαδο
  • 50 γραμμάρια βαλσάμικο
  • 20 γραμμάρια μουστάρδα
  • 5-6 κλωναράκια βασιλικό

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε το τυρί σε 4 φέτες και το τοποθετούμε στις φέτες του ψωμιού, ψήνουμε σε φούρνο 180ο για 8΄.