Υλικά
- 200 γραμμάρια κατσικίσιο τυρί τύπου chevreau
- 4 φέτες πολύσπορο ψωμί
- 200 γραμμάρια σπανάκι
- 1 ματσάκι ρόκα
- 1 ραντίτσιο
- 2 πορτοκάλια
- 15 γραμμάρια τοματίνια
- 50 γραμμάρια φιστίκι Αίγινας
- 150 γραμμάριο ελαιόλαδο
- 50 γραμμάρια βαλσάμικο
- 20 γραμμάρια μουστάρδα
- 5-6 κλωναράκια βασιλικό
Εκτέλεση
- Κόβουμε το τυρί σε 4 φέτες και το τοποθετούμε στις φέτες του ψωμιού, ψήνουμε σε φούρνο 180ο για 8΄.