Υλικά
- 200 γραμμάρια φύλλο κανταΐφι
- 400 γραμμάρια φυτική κρέμα γάλακτος
- 100 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
- 2 γραμμάρια μαστίχα τριμμένη
- 10 γραμμάρια λικέρ μαστίχας
- 200 γραμμάρια φράουλες
Εκτέλεση
- Σε αντικολλητικό χαρτί τοποθετούμε το κανταΐφι σε 12 ίσα μέρη, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και ψήνουμε σε φούρνο 160ο πάνω κάτω για περίπου 8′-10′. Διατηρούμε σε χώρο δωματίου.
- Χτυπάμε την κρέμα να γίνει σαντιγί στο τέλος προσθέτουμε την μαστίχα και το λικέρ. Τοποθετούμε στο ψυγείο.