Υλικά

  • Για 4-6 άτομα
  • -1 κούπα φυτική μαργαρίνη λιωμένη
  • -1/2 κούπα μέλι
  • -1 κουταλιά του γλυκού κανέλα
  • -1 κουταλιά του γλυκού σόδα
  • -1 πρέζα αλάτι
  • -1 κουταλιά του γλυκού εσάνς βανίλιας
  • -3 κούπες βρώμη
  • -1 1/2 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (φαρίνα)
  • -1 κούπα μαύρη ζάχαρη

sidagi.gr

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Στο κάδο του μίξερ χτυπάμε στο μίξερ τη λιωμένη μαργαρίνη, τη ζάχαρη και το μέλι σε χαμηλή ταχύτητα για περίπου 3-4 λεπτά, μέχρι να σχηματιστεί ένα μείγμα ομοιογενές.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, τη βρώμη, την κανέλα, τη σόδα, το αλάτι και τελευταία βάζουμε τη βανίλια.

Ρίχνουμε στο μείγμα που φτιάξαμε το αλεύρι κοσκινισμένο και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Στρώνουμε σε ένα μεγάλο ταψί μία λαδόκολλα και ρίχνουμε το μείγμα με μία σπάτουλα, φροντίζοντας να απλωθεί ομοιόμορφα.

Με ένα μαχαίρι κόβουμε σε κομμάτια τα μπισκότα και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. Μόλις είναι έτοιμα, τα βγάζουμε από το φούρνο, τα αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε.