Υλικά
Εκτέλεση Χτυπάμε τα βύσσινα στο μπλέντερ να γίνουν πουρές. Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό σε ελαφρύ σιρόπι, το αποσύρουμε από τη φωτιά να κρυώσει λίγο και προσθέτουμε τα 5 φύλλα ζελατίνας και τον πουρέ βύσσινου και τον χυμό. Ανακατεύουμε και βάζουμε το μείγμα για 20 λεπτά στη κατάψυξη και για 3 – 4 ώρες στο ψυγείο μέχρι να σφίξει καλά. Όταν αρχίσει και κρυώνει το μείγμα μας, τότε ρίχνουμε και τα ολόκληρα βύσσινα χοντροκομμένα. Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά