Υλικά
- Για 2-4 άτομα
- -1 μεγάλη ώριμη μπανάνα
- -2 αυγά
- -2 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- -Προαιρετικά προσθέστε κανέλα, εκχύλισμα βανίλιας
- -Μέλι για σερβίρισμα
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής
Στο μπλέντερ ρίχνουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει ένας ομοιόμορφος χυλός και το μείγμα να μην έχει σβόλους.
Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο βούτυρο σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά. Ρίχνουμε δύο κουταλιές από το χυλό στο τηγάνι και ζεσταίνουμε για 3 λεπτά από κάθε πλευρά. Επαναλαμβάνετε με όλο το μείγμα και σερβίρετε με μέλι.