Υλικά

  • Για 2-4 άτομα
  • -3 φλιτζάνια βρασμένο κρύο ρύζι
  • -4 τομάτες σε κύβους
  • -3 κουταλιές της σούπας τριμμένη φέτα
  • -5 ψιλοκομμένα φιλέτα αντσούγιας προαιρετικά
  • -1 χούφτα ψιλοκομμένες πράσινες ελιές
  • -1 χούφτα ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • -1 χούφτα ψιλοκομμένη κάππαρη
  • -1 χούφτα ρόκα χοντροκομμένη
  • -1 κουταλάκι της σούπας τριμμένο φιστίκι Αιγίνης
  • -Ελαιόλαδο
  • -Ξίδι

sidagi.gr
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής

Βράζουμε το ρύζι σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά και στραγγίζουμε. Ανακατεύουμε τα υλικά και μετά πασπαλίζουμε το φιστίκι.