Υλικά

sidagi.gr

Υλικά

Για 2-4 άτομα

2 στήθη κοτόπουλου, κομμένα σε κομμάτια
150 γραμμάρια τυρί κρέμα με ψητές πιπεριές (πράσινες, κόκκινες)
60 ml ζωμός λαχανικών
12 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
12 ελιές
300 γραμμάρια πέννες
2 κουταλιές του γλυκού ελαιόλαδο



Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής

Ψήστε τα κομμάτια του κοτόπουλου μαζί με τις πιπεριές σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι μέχρι να ροδοκοκκινίσουν για περίπου 8 λεπτά.

Στο μεταξύ, βράστε τις πέννες σε ένα κατσαρολάκι, σύμφωνα με τις οδηγίες τους συνήθως για 10 λεπτά.

Όταν είναι έτοιμα, στραγγίστε τα και ξαναβάλτε τα στο κατσαρολάκι. Προσθέστε το ψητό κοτόπουλο.
Βάλτε στο αντικολλητικό τηγάνι το τυρί κρέμα με ψητές πιπεριές μαζί με τον ζεστό ζωμό λαχανικών.

Αφήνετε το τυρί κρέμα να λιώσει και να γίνει σάλτσα σε χαμηλή φωτιά -προσέξτε να μη βράσει. Προσθέστε λίγο ακόμα ζωμό αν η σάλτσα είναι πηκτή.
Ανακατέψτε τις πέννες και το κοτόπουλο με τη σάλτσα, προσθέστε τα ντοματίνια και τις ελιές και ανακατέψτε. Αλατοπιπερώστε και σερβίρετε αμέσως.