Υλικά
- Για 4-6 άτομα
- 200 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
- 180γραμμάρια κακάο
- 1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια εσάνς
- 3 κουταλιές της σούπας λικέρ καφέ
- 300 γραμμάρια τυρί κρέμα
- 250 γραμμάρια βούτυρο αγελάδος
- 1 φλιτζάνι φουντούκια
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο, σε χαμηλή θερμοκρασία και ρίχνουμε το τυρί κρέμα ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει και να ενωθεί με το βούτυρο.
Προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη, το κακάο, τη βανίλια εσάνς, το λικέρ και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας. Τέλος πασπαλίζουμε με τα φουντούκια.
Με μια μεμβράνη καλύπτουμε τον πάτο ενός πυρέξ και ρίχνουμε το μείγμα.
Αφήνουμε στη κατάψυξη για τουλάχιστον 3 ώρες.
Αναποδογυρίζουμε σε λαδόκολλα και κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια και διατηρείτε στη κατάψυξη.