Υλικά
Υλικά
Για 2-4 άτομα
2 κουταλιές της σούπας ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
4 φέτες ψωμί του τοστ
112 γραμμάρια τυρί τσένταρ, φέτες
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής
Προθερμαίνετε την τοστιέρα. Απλώνετε ομοιόμορφα σε κάθε φέτα ψωμιού του βούτυρο εσωτερικά το 1/4 του βουτύρου και πασπαλίζετε με αλάτι. Συνεχίζετε και απλώνετε το υπόλοιπο βούτυρο εξωτερικά του ψωμιού σε κάθε φέτα.
Τοποθετήστε τις υπόλοιπες 2 φέτες ψωμί στον πάγκο εργασίας και σε κάθε δεύτερη φέτα απλώστε τη μουστάρδα. Τοποθετήστε τις φέτες τυριού και κλείστε το σάντουιτς.
Τοποθετήστε τα σάντουιτς στην τοστιέρα μέχρι να λιώσει το τυρί, περίπου 5 λεπτά.